Loos Slijptechniek & Cutting Solutions

033-2451484

HOUT GEREEDSCHAPPEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions verzorgt vakkundig het slijpwerk van al uw houtbewerkingsgereedschap in ons eigen machinepark.
Voor de houtindustrie levert Loos Slijptechniek & Cutting Solutions kwaliteitsgereedschappen

CIRKELZAGENSCHAAFMESSENBANDZAAGBLADENCNC FREZENLINTZAGENSPILFREZENBORENSPANGEREEDSCHAPPENWISSELMESSENBOVENFREZENKETTINGZAGENDECOUPEER- EN RECIPROZAGEN


CIRKELZAGEN

Een groot assortiment cirkelzagen in Chroom-vanadium, HW of Diamant! Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert alle standaard zagen en specials. HW Cirkelzagen, Meerbladzagen voor o.a. Linck, Acosta zaagmachines met ruimers. Schulpzagen; Zagen voor schulpen van alle houtsoorten leverbaar met spaanbegrenzer voor MAN aanvoer. Plaatzagen; Zagen voor plaatmateriaal met fijne vertanding en speciale tandvormen voor een zuivere zaagsnede en hoge standtijd. Diamant Cirkelzagen garanderen een ultra hoge standtijd en zeer lage slijtage. Hierdoor heb je weinig zagen in voorraad nodig en beperk je wisseltijden en verminder je de stilstand van uw machine!


SCHAAFMESSEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert de volgende schaafmessen:
Tersa schaafmessen in de Tersa kwaliteiten; HSS, ChroomM-42 en HardmetaalGoldT1.
Centrolock schaafmessenin de twee bekende kwaliteiten HSS en Hardmetaal.
Rechte schaafmessen in HSS, Volhardmetaal en in stalen body met een Hardmetaal strip erin.
Variplan schaafmessen in verschillende maten in HSS en Hardmetaal.
Sinus schaafmessen
Volhardmetaal Schaafmessen


BANDZAAGBLADEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions kan met het uitgebreide machinepark het complete onderhoud van uw bandzaagbladen verzorgen. Het slijpen, planeren, strekken, stuiken, stelliteren en lassen wordt deskundig uitgevoerd.
Nieuwe bandzagen kunnen wij leveren in Uddeholm kwaliteit.

CNC FREZEN

Het assortiment met CNC-frezen van Loos Slijptechniek & Cutting Solutions is zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit!
Leverbaar in HSS, Hardmetaal, Volhardmetaal en Diamant.

LINTZAGEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert lintzagen welke inzetbaar zijn in vele branches zoals o.a. hout -, vlees -, metaal -, kartonnageindustrie etc. afmeting van 4 t/m 50 mm zaagbreedte. Tevens leveren wij Lintmessen voor het snijden van diverse soorten schuimrubber.

SPILFREZEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert spilfrezen voor schaafbanken en tafelfrees in elk gewenst profiel.
In diverse uitvoeringen zoals massief HSS, HSS bestückt, HM bestückt, en wisselmessen uitvoering.

BOREN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt levert boren van verschillende kwaliteiten, vormen en maten. Wilt u weten welke boor het beste bij uw toepassing past? Vraag het een van onze medewerkers!

SPANNEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert diverse spangereedschappen waaronder; spantangen en spantangopnames voor diverse CNC en confessionele machines

WISSELMESSEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert alle standaard wisselplaten en wisselmessen. Tevens leveren wij alle op maat gemaakte profielmessen in elk gewenst profiel, voor alle merken frezen.

BOVENFREZEN

Bovenfrezen zijn bij Loos Slijptechniek & Cutting Solutions ruim in het assortiment verkrijgbaar!
Wanneer u bij ons een bovenfrees koopt of laat slijpen bent u verzekert van kwaliteit.
Het lijkt logisch om voor de goedkopere bovenfrezen te gaan, maar deze zijn minder vaak te herslijpen en uiteindelijk kostbaarder.

KETTINGZAGEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert diverse kettingzagen in HSS en Hardmetaal. Voor de hand kettingzagen en de pakket kettingzagen voor het afkorten van grote pakketten. Naast het slijpen van deze zaagkettingen kan Loos Slijptechniek & Cutting Solutions gebroken en beschadigde schakels vervangen,

DECOUPEER- EN RECIPROZAGEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert zagen voor verschillende handbewerkingen en voor elektrische gereedschappen zoals decoupeerzagen, handzagen en Reciprozagen. Veel van deze zijn direct uit voorraad leverbaar en te verkrijgen aan de balie.
Menu
Loos Slijptechniek en Cutting Solutions
Contact