Loos Slijptechniek & Cutting Solutions

033-2451484

METAAL GEREEDSCHAPPEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions verzorgt vakkundig het slijpwerk en de nieuwleveringen van al uw metaalbewerkingsgereedschappen.

ZAGENBORENDRAAIENFREZENDRAADSNIJDENVERZINKEN & ONTBRAMENBEITELSRUIMENPONSENSPANNENSNIJOLIE & WISSELPLATEN


ZAGEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert een ruim assortiment zagen, zoals gatzagen, cirkelzagen en lintzagen voor zowel de hout- als de metaal industrie. We hebben gatzagen van bi-metaal en gatzagen met Hardmetaal tanden in verschillende soorten en maten. Wij verkopen verschillende soorten metaalcirkelzagen zoals; Hardmetaal, HSS, Bi-metaal en stoomontlaten met/of zonder coating. Voor elk materiaal hebben wij een cirkelzaag!
Het assortiment van machinezagen & lintzagen voor de metaalindustrie bevat een grote variatie aan toepassingen. Wij leveren verschillende soorten machinezaagbladen.


BOREN

Er zijn veel verschillende boren op de markt verkrijgbaar. Denk aan verschil in materiaal, spiraal vorm, lengte, precisie, coatings enz. Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert bijna alle soorten spiraalboren, centreer boren (voor conventionele als CNC machines), verschillende getrapte plaatboren en trappenboren, kenboren incl. toebehoren zoals uitwerpstiften en houders, volboren met de bijbehorende wisselplaten en meerfaseboren. Deze zijn in allerlei kwaliteiten en voor verschillende toepassingen bij ons te verkrijgen.


DRAAIEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert gereedschappen voor kwaliteitsdraaiwerk. Waaronder diverse toolbits (deze zijn rechthoekig, vierkant en rond te verkrijgen, in HSS met 5% of 10% cobalt).
Beitels, beitelhouders en wisselplaten. HSS beitels en beitels met gesoldeerde hardmetaalplaat zoals steekbeitels, ruwbeitels, boorbeitels voor blinden en doorlopende gaten, puntbeitels, mesbeitels, vlakbeitels, steekbeitels, binnensteekbeitels, binnenkamerbeitels, buitendraadsnijbeitels en binnendraadsnijbeitels.
Tevens leveren wij ook kartelrolhouders en kartelrollen met verschillende patronen


FREZEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions slijpt en levert een groot assortiment frezen. In alle vormen en maten, van HSS tot vol hardmetaal, met en zonder coating. Voor elke toepassing is bij ons wel een frees te vinden. Spiebaanfrezen met opspanvlakken of aantrekdraad, universeelfrezen voor veel verschillende materialen, ruwfrezen met slijtvaste coatings, vingerfrezen, asgatfrezen, plaatfrezen (& freesboren), vlakfrezen en schachtfrezen met wisselplaten.


DRAADSNIJDEN

Voor het draadsnijden levert Loos Slijptechniek & Cutting Solutions tappen., zoals handtappen, machinetappen en diverse hulpstukken voor het tappen, snijplaten, draad-einduithalers en tap-einduithalers in diverse materialen en kwaliteiten Tevens bent u voor de benodigdheden voor draadsnijden zoals wringijzers, snijplaathouders en snijolie bij Loos Slijptechniek en Cutting Solutions aan het juiste adres.


VERZINKEN & ONTBRAMEN

In het assortiment heeft Loos Slijptechniek & Cutting Solutions diverse verzink en ontbraam gereedschappen. Deze zijn te verkrijgen voor machinale en handmatige bewerkingen. We hebben verzinkfrezen met verschillende schachten, van verschillende materialen en met verschillende hoeken. Voor het ontbramen en afwerken van verschillende materialen hebben wij een grote hoeveelheid stiftfrezen en verschillende soorten handontbraamgereedschappen


RUIMEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions heeft machineruimers, handruimers, verstelbare ruimers en vaste ruimers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende passingen van verschillende materialen en met verschillende schachten.


PONSEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert gatenponsen en de toebehoren daarvoor, voor hand en hydraulisch gebruik. Tevens leveren wij sets met ponsen alsook een hydraulische handpomp.


SPANNEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert een uitgebreid assortiment aan spansystemen waaronder; Boorhouders zoals tandkransboorhouders, snelspanboorhouders, zelfspannende (precisie)boorhouders en toebehoren zoals spansleutels, de boutjes en boorstiften. Snelwisselhouders en inzethulsen, Opsteekdoornen met en zonder instelbare slipkoppeling Diverse tap apparaten met omkeerrichting of instelbare slipkoppeling Taphouders, Tapinzetstukken, Wringijzers, Snijplaathouders, Rateltapkrukjes, Gereedschaphouders, Spantanghouders, spantangen en toebehoren, VDI houders, Centers, Klauwplaten en toebehoren, Verdeelapparaten, Snelspanklemmen, Genormaliseerde opspangereedschappen, zoals T-gleufbouten, draadeinden, gleufmoeren, gleufstenen en verschillende soorten gewone moeren. Al onze spangereedschappen zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar.


WISSELPLATEN

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert diverse wisselplaten zoals o.a. draadsnij-wisselplaten, wisselplaten tbv volboren,en steekplaten in- en uitwendig. In diverse afmetingen en voor diverse toepassingen


SNIJOLIE

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions levert diverse snijolieën en snijpasta's. Universele snijolie, maar ook speciaal voor non-ferro metalen of voor zwaar werk, in een spuitbus of in een flesje. Tevens leveren wij snijpasta voor zware verspanende bewerkingen. Vrijwel al onze olieën zijn chloorvrij


Menu
Loos Slijptechniek en Cutting Solutions
Contact