Loos Slijptechniek & Cutting Solutions

033-2451484

Over Ons

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions B.V. startte in 1976 haar onderneming met het slijpen en verkopen van snijgereedschappen. In al die tijd zijn wij bewust een klein bedrijf gebleven om optimale en constante service te kunnen blijven leveren.

In ons pand aan de Bellstraat 2 in Nijkerk hebben wij een modern machinepark met alle mogelijkheden om uw gereedschappen efficiënt en adequaat te slijpen met de hoogste nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat uw gereedschappen vakkundig weer als in nieuwstaat worden gebracht. Met het huidige machinepark en gemotiveerde vakmensen is Loos Slijptechniek & Cutting Solutions B.V. uitgegroeid tot een betrouwbare toeleverancier in diverse markten.

Wij verzorgen het slijpwerk, onderhoud en nieuwleveringen voor al uw gereedschappen. Met onze eigen haal en breng service hoeft u zelf de deur niet uit. Hiermee word tijd, energie en geld bespaart!

Loos Slijptechniek & Cutting Solutions B.V. is uw partner voor het verrichten van slijpwerk of bij het aankopen van snijgereedschappen voor de Hout, Metaal, Papier, Kunststof, Recycle en Grafische Industrie.

Maar ook de vakkundige doe-het-zelfer is bij ons aan het juiste adres.
Menu
Loos Slijptechniek en Cutting Solutions
Contact